About us

За нас

Персонално обслужване

Фото Принт Сервиз  се придържа към най-високите екологични стандарти като показва своята загриженост за околната среда. Ние рециклираме около 90 на сто от отпадъците, генерирани в нашия сервиз, включително пластмаса и метал, използвани при ремонт на различните продукти.

Предимствата на нашия сервиз

Оригинлни резервни части

Всички резервни части, предлагани от нашия сервиз са с гарантиран произход и пълна гаранция, предоставяна от марката производител.

Опитен екип

Когато става въпрос за ремонт или преглед на Вашия обектив или фотоапарат, нашите сервизни техници използват целия наличен ресурс от техника и опит за да предоставят качествено обслужване.

Обслужване на клиенти

Ние ценим услугите, които предлагаме и нашите лоялни постоянни клиенти винаги получават благодарности от нас.

Достъпни цени

Ние се стремим да направим нашите услуги на разумни цени, колкото е възможно. Ето защо изключваме всички ненужни допълнителни разходи…

Нашият екип

Петър Петрунов

Петър Петрунов

Генерален мениджър

Петър Петрунов е основателят на Фото Принт Сервиз ЕООД. С натрупаният опит през годините и добрата комуникация с клиентите, той е изградил една много добра основа , върху която сервизният център трупа все повече и повече доволни клиенти.
Вземи ваучер на стойност -5% за отстъпка от фотоуслуги на място!
Регистрирай се за да получаваш нашите новини и промоционални предложения и ще получаваш винаги най-високото качество услуги на по-ниска цена!