Loading ...

За нас

Вижте кои сме и какво правим

В практиката си до момента сме ремонтирали множество нови или употребявани обективи и фотоапарати. През последните години спечелихме много доволни клиенти благодарение на качествения ремонт, който предлагаме. Нашите техници винаги се стремят да осигурят максимално висококачествен ремонт, разбира се, на достъпни цени.

 • Ремонт на обективи Tamron
 • Ремонт на други марки обективи
 • Ремонт на камери Pentax
 • Ремонт на други марки DSLR камери
 • Диагностика и профилактика
 • Калибриране на монитори
 • Ремонт на осветление / системни светкавици
 • Ремонт на проектори
 • Ремонт на видео камери
 • Ремонт на други аксесоари

Ремонт на Tamron и други обективи
Ремонт на Tamron и всякакъв друг тип калибриране на обективи и настройки. Използваме само оригинални резервни части с гарантиран фабричен произход.
Ремонт на фотоапарати
Ремонт на DSLR фотоапарати Pentax и други марки. Използваме само оригинални части. Kалибрираме Pentax обективи на K-байонет.
Ремонт на видео камери
Ремонт на видеокамери записващи на DV формат, HDD или SD карти. Възможност за поръчка на оригинални аксесоари и резервни части на определени марки.
Ремонт на мултимедия
Ремонт на мултимедийни проектори. Разполагаме със сервизна база за ремонт на проектори марка Hitachi. Пълна поддръжка за всички модели проектори Hitachi.
Ремонт на други аксесоари
Можем също така да диагностицираме проблем или да ремонтираме други аксесоари като осветление, стативи и други
Калибриране на монитор
Важно е да работите на монитор с качествено цветопредаване, така че ние можем да калибрираме вашия монитор или лаптоп.

ПРЕДИМСТВАТА НА НАШИТЕ УСЛУГИ

Вижте в какво сме добри

Нашият екип

Можете да се доверите на експертите ни по сервизиране на фотографско оборудване и аксесоари

Петър Петрунов

Собственик и управител

Петър е основателят на Акуариус сервиз. С натрупания опит през годините и добрата комуникация с клиентите той е изградил една много добра основа, върху която сервизният център трупа все повече и повече доволни клиенти

Отговорни към природата

Защото за нас е важно какво наследство оставяме

Акуариус сервиз се придържа към най-високите стандарти като показва своята загриженост за околната среда. Ние рециклираме около 90% от отпадъците, генерирани в нашия сервиз, включително пластмаса и метал, използвани при ремонт на различни продукти.

Можете да ни се доверите

+359 89 567 7307

Ние ценим времето и значението на качественото обслужване

Пишете ни

  Свържете се с нас
  Digi service
  4.8
  На база на 28 отзива
  powered by Google
  Zlatan JeliazkovZlatan Jeliazkov
  20:42 24 Sep 23
  ivelin dobrevivelin dobrev
  14:27 15 Aug 23
  Препоръчвам. Моят проблем беше наистина голяма главоблъсканица и отне почти година заради чуждестранна фирма. С помощта на тези професионалисти, най-накрая обективът ми е ремонтиран. Имат добро обслужване на клиенти, предлагат всички начини за решение на проблема и действат бързо. Браво!
  Tony DwyerTony Dwyer
  12:54 08 Aug 23
  Моят много обичан фотоапарат NIkon D80, който имах от първото пускане на модела, спря да работи. Потърсих местен (югоизточна Испания) специалист по ремонт, който би могъл да го поправи. Не можах да намеря такъв, който да е готов да поеме работата. Тогава намерих Петър в Youtube! Кратка размяна на имейли и моят D80 беше на път за София, България.Вече имам камерата обратно в Испания, напълно работеща!Петър свърши страхотна работа на МНОГО разумна цена.Силно препоръчително !
  John KtistisJohn Ktistis
  13:46 29 Jul 23
  DiGi Service е това, което наричаме професионално. Видях видео в youtube и реших да изпратя обектива си на tamron за поправка. лещата имаше капка и половината остана върху тялото, а половината върху чантата. Имаше нужда от калибриране и някои смени. Изпратих оправено и се върнах бързо. Супер бързо. Толкова щастлив. ! DiGi свърши толкова професионална работа, комуникацията му беше незабавна, знанията му превъзходни и цената му супер!! Изненадата е, че видях, че смени външните материали и се върна като нов. Като чисто нов!!!! Не можех да повярвам на очите си!!! Толкова съм щастлив, че намерих сервизен екип за моя фотоапарат! 5* докрай !!! Благодаря ви!!!!!😊
  AlexBe CinematographyAlexBe Cinematography
  17:47 19 Jul 23
  Много отзивчиви хора и големи професионалисти в сферата си! Препоръчвам!
  С много старание успяха да изчистят обектива на фотоапарата ми от морска сол след потапяне в морето - ремонт, който никой друг сервиз не се наемаше да свърши.Отлично качество на работата и приятелско отношение.
  Noncho IlievNoncho Iliev
  10:22 11 Sep 22
  Точен сервиз, където не се притесняват да диагностицират и поправят различни марки обективи. Аз съм ги ползвал за Топлина и Тамрон досега.
  Iasen KamburovIasen Kamburov
  15:00 11 Apr 22
  Наложи ми се да ремонтирам моят Tamron 24-70 2.8 и момчетата се справиха страхотно. Не са от най-бързите, но качеството на работа, както и комуникацията с тях са на изключително високо ниво. Останах с много приятно усещане от целият процес.
  js_loader

  Newsletter signup

   Запазете час при специалист

   Ден за посещение

   Камера модел:

   Обектив модел:

   Вид услуга:

   Име

   Фамилия

   Email адрес

   Телефонен номер

   Адрес

   Град

   Специални изисквания