Услуги

Предлагани услуги

Ремонт на обектив

120 лв.
  • Знаете ли , че за да се направи точна диагностика и да се остойности един ремонт на обектив отнема много повече време от колкото времето , което отнема самият ремонт. Диагностиката се заплаща предварително и е част от крайната цена за ремонт.
Видео

Калибриране

72 лв.
  • Много от обективите , които използвате с вашите DSLR камери не са с точен фокус. Това определено е забележимо при зум обективите. За този тип обективи се въвеждат различни настройки за различните дължини( Wide и Tele).
Видео

Почистване на сензор

36 лв.
  • В процеса на използване DSLR камерите са изложени на различни атмосферни условия като прах, студ, влага и др. При запрашена среда прахта попада във вътрешността на камерата и влошава качеството на изображението.
Видео

Калибриране монитор

36 лв.
  • Калибрирането на монитор е задължително на няколко месеца. Ако сте активен фотограф и държите на качеството на снимките , които правите, трябва задължително да сте сигурни в цвето-предаването на вашия монитор. Ако се съмнявате,  ние можем да калибрираме вашия монитор.
Видео

Ремонт на видеокамери

120 лв.
  • В нашия сервиз извършваме ремонти на всякакъв вид видеокамери – от MiniDV формат до записващи на SD card и други носители. Разполагаме и с апаратура за настройка на оптически елементи и касетни механизми. За голяма част от марките видеокамери на пазара разполагаме и с възможност за поръчка на оригинални резервни части.
Видео

Ремонт на проектори

120 лв.
  • Ако имате мултимедиен проектор с някакъв дефект, при нас можете да се възползвате от качествен ремонт и съответна гаранция за него. Разполагаме с възможност за поръчка на оригинални резервни части за някои модели проектори. За повече информация можете да ни пишете или да се свържете с нас на посочените в сайта телефони.
Видео

Получи безплатна калибровка при закупуването на обектив!

Всички обективи марка Tamron и DSLR камери Pentax са с 5 – години пълна гаранция. Регистрирайте вашите продукти до 30 дни от датата на покупката.